Julemarked på torget i år

ARRANGØR: Daglig leder Bente Kjenstad Jæger og isarpsborg har ansvaret for julemarkedet. 

Etter flere år med vellykket julemarked i Kulåsparken flyttes arrangementet tilbake til byens torg. Det blir enklere å takle smittesikring og trygghet.

11.–13. desember arrangerer isarpsborg årets julemarked. De siste årene har Bente Kjenstad Jæger, hennes kolleger, utstillere og andre aktører skapt god julestemning i byparken før jul. Nå skal gågata, torget og hele sentrum innlemmes bedre i julemarkedet. Det betyr at markedet flyttes tilbake til torget.

UTSTILLERE: Det blir boder og utstillere på torget. Her er Nina Bålerud og Annika Olavessen fra Gladlaksen på fjorårets marked. 

Vi planlegger trivelige opplevelser for barna på julemarkedet. Det blir sentrumsnisse. Vi gjentar suksessen med «Parknissens jul» og det blir mulighet for hest og vogn tur i sentrum.

– Covid-19 gjør at vi må iverksette flere nye tiltak, som å registrere besøkende og sørge for at det ikke er flere samlet inne på markedet enn det smittevernreglene tilsier. Vi gjennomførte FoodTruck-festivalen i august og da fikk vi god erfaring med å registrere folk som gikk inn på markedet. Torget blir en veldig god arena og ramme rundt markedet. Vi skal sørge for å skape den rette stemningen på en trygg måte. I tillegg integreres sentrumshandelen mer i markedet, sier Kjenstad Jæger.

Gågata innlemmes også, og meningen er at alle butikkene også skal være en del av en trivelig førjulshelg. Samtidig blir det ikke konserter som gir folkeansamlinger på bestemte tidspunkter men vi skal sørge for god underholdning og musikk gjennom hele helgen. Sikkerhet og trygghet er ekstra viktig, slik situasjonen er nå.  

PÅ TORGET: Årets julemarked blir på torget.