Samarbeid om finstas og hverdagsklær

GÅGATEKREMMERE: Christoffer Falleth (t.v.) i Boomerang Sarpsborg og Vegard Seglsten i City Sko er gode naboer midt i hjertet av gågata.

City Sko og Boomerang Sarpsborg stortrives som nye naboer vegg i vegg i gågata. Når Christoffer Falleth har solgt en ny dress eller kjole hender det ofte at kunden smetter inn nabodøra på jakt etter nye sko.

– Jeg føler at Christoffer og jeg er litt like typer, så det er enkelt å samarbeide. Vi har jo hatt en kremmerdrøm om å finne på noe sammen tidligere, smiler sko-gründer Vegard Seglsten (27) i City Sko.

TIDLIGERE KOLLEGER

De har faktisk jobbet sammen gjennom hele seks år i Boomerang Fredrikstad. Vegard var bare 15 år da han startet, og minnes god læring og kunnskapsdeling fra sin fem år eldre kleskremmerkollega.

– Jeg har hvert fall lært hva jeg ikke skal gjøre, ler Seglsten samtidig som han understreker at han har fått med seg god ballast om service, energi og glede på jobben sammen med Christoffer.

Christoffer Falleth kan fortelle om meget god omsetningsvekst så langt i den familieeide klesbutikken han leder. Boomerang Sarpsborg har sakte men sikkert økt vareutvalget, og merker at de har befestet en solid posisjon i Sarpsborg. I høst har de fått inn nye spennende merker som Gant, Uber, Stenstrøms og Gabba.

KVALITETSMERKER

Begge butikkene jakter hele tiden på nye og spennende merker til damer og menn.

– Både Boomerang Sarpsborg og City Sko satser på kvalitetsmerker til både menn og damer i alle aldre. Jeg synes det er ekstra morsomt at vi begge er unge gründere med ambisjoner og pågangsmot, sier Christoffer Falleth.

Vegard kjøpte retten til å bruke navnet på den tidligere butikken fra samme lokale, City Sko. Nå jobber han aktivt med å finne rett produktsortiment og kvalitetssko til sarpinger. Han mener at det nå ikke er noen tvil om hvor sarpinger bør handle klær og sko, og sikter til de to nabobutikkene midt i hjertet av gågata.