Tryller frem lekkert design

GRAFISK DESIGNER: Jeanette Hansen i MOOD Grafisk Design skaper et godt grafisk uttrykk for sine kundene. Både på trykte og digitale medium.

Jeanette Hansen i MOOD Grafisk Design har skarpt blikk og sansen for hvordan ting skal se ut på trykk. I dag betyr trykk like mye skjermbilde som papirtrykksak.

– Det at jeg jobber såpass variert som jeg gjør til daglig, gjør ikke bare at jeg trives godt med faget mitt. Det fører også til at jeg kan bidra for kundene mine på veldig mange områder, sier Jeanette Hansen.

GRAFISK DESIGN

Lista over hva Jeanette kan utrette er veldig lang. Siden oppstarten i 2010 har hun gjort den grafiske jobben på milevis av bøker, magasiner og trykksaker. Å lage en bok er et møysommelig puslespill som krever sine arbeidstimer. Da er det godt for en forfatter å ha en effektiv grafiker med blikk for både design og detaljer med på laget.

Ofte gir hun faste sidepriser på det trykte medium, og hun formidler og har god kontakt med trykkerier i Norge og utlandet. Selv har hun bakgrunn blant annet fra Møklegaards Trykkeri i nabobyen. De siste årene har det selvsagt blitt veldig mye rene digitale jobber.

– Jeg har noen boligutbyggere på lista over gode kunder. Boligprospektene må være tiltalende og ha god kvalitet, både på papir og skjerm, forteller hun.

KREATIV OG PRAKTISK

Logoer og ulike designjobber stiller krav til både kreativitet og praktiske ting. Hun er tro mot sitt uttrykk, noe kundene setter pris på. Derfor er kundeforholdene hos MOOD Grafisk Design oftest veldig langvarige.

På kundelista finner man lokale og nasjonale bedrifter, kommuner, flere idrettsforbund og foreninger. Magasinet sarpingen lager hun sammen med Halvorsen Media, forøvrig en god samarbeidspartner på flere oppdrag. Hun fikk også oppdraget av kommunen med Halvorsens bok «1000 takk», Sarpsborgs jubileumsbok på 340 siden med hele 7.000 eksemplarer i opplag.

– Jeg liker å gi kunden «det lille ekstra», og gir med ikke før kunden er fornøyd. Erfaringen og effektiviteten er nok et stort konkurransefortrinn, avslutter hun smilende.